ALBAJOVE guanya el Premi Joves per Terrassa 2017 de Rotary Club Terrassa

ALBAJOVE guanya el Premi Joves per Terrassa 2017 de Rotary Club Terrassa

En un sopar organitzat a la seu del Rotary Club Terrassa , a l’Hostal del Fum, es va Celebrar el 20è Premi Joves X Terrassa 20017 que va recaure ex aequo als projectes “Esplai Diari Tu Tries” del Centre de Lleure Tu Tries i a “ALBA JOVE” de l’Associació ALBA.

Clica per ampliar informació Projecte ALBAJOVE

Els finalistes El Grup de reforç educatiu de la Causa, Canpa Jove i el Grup de Joves La Fàbrica de Can Tusell

El projecte guanyador “ALBA Jove” és un servei d’atenció a adolescents i joves d’entre 13 i 24 anys que es troben en un inici de consum, que ja en tenen establert o que presenten conductes des-adaptatives que a curt o llarg termini poden derivar a un inici de consum, que viuen a Terrassa i rodalies (Rubí, Vacarisses, Matadepera…)  en veu de la representant d'ALBA, Ester Pèrez, va dir que:

Pretenem oferir una atenció integral i directe que englobi activitats de prevenció i de tractament i actuacions d’inserció laboral i formatives”.A la ciutat de Terrassa i rodalies no hi ha cap servei que ofereixi aquesta ateó especialitzada diària i actualment els centres escolars, centres de salut, famílies etc.. no saben on adreçar-se”. 

 

L’acte es va tancar amb unes paraules d’agraïment del mateix president i del representant de l’Ajuntament de Terrassa, el Sr. Noel Duque, regidor de Serveis Socials-Juventut i Lleure Infantil.

Finalment es va tancar l’acte amb el lliurament dels Premis per part del Joan Cadafalch, president del Rotary Club de Terrassa i del Mario Ferrer, ajudant del Governador del Districte 2202 als representants d’ambdues entitats guanyadores.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto