Neteja de les rieres de les Arenes i del Palau

Neteja de les rieres de les Arenes i del Palau

L'Ajuntament de Terrassa ens ha adjudicat la neteja de les rieres de les Arenes i del Palau.

Els treballs se centren a retirar de les lleres els objectes i escombraries acumulades per tal de garantir el correcte funcionament hidràulic de les rieres. El termini d’execució és de dos mesos.

L’Associació Alba està desenvolupant i pot desenvolupar encara més una tasca fonamental en la neteja de rieres i torrents, actua i participa en un problema com aquest de forma molt eficaç, ja que a més d’actuar amb igual professionalitat i amb el valor afegit del voluntariat, presta els serveis de forma més eficaç que el sector privat i perquè els seus usuaris reben uns serveis més personalitzats, augmentant així la seva efectivitat. L’elevada motivació del personal en inserció, quan aquest té estabilitzada la seva situació terapèutica, és fonamental.

Alba treballa per la integració social i laboral de persones provinents de situacions d’exclusió social, especialment de les persones amb addicció a les drogues i/o que es trobin en procés de reinserció social, així com els ex-reclusos d’aquesta condició que es trobin en situació d’atur.

 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto