SOLIDARITAT I AJUDA A LES PERSONES

SOLIDARITAT I AJUDA A LES PERSONES

La solidaritat es pot definir com un sentiment de pertinença que crea lligams entre els seus membres, sobretot pel que fa a l’ajuda mútua.

És un concepte relativament nou, abans es parlava de caritat o benevolència, la diferencia és que  el que ajuda se sent responsable de l'altre i de la seva situació.

La solidaritat és un valor que mou les persones a intentar compensar les injustícies socials afavorint els més pobres. Es canalitza sobretot a través de les accions de volun- tariat, les ONG i similars.

La missió d’ALBA té molt a veure amb la solidaritat. Des de 1987 s’han creat dispositius professionalitzats per a la prevenció, assitència i reinserció social d’ajuda a  persones amb algun tipus d’addicció, amb una Unitat de Crisi i un Centre de Dia. Des de 2003 questa missió solidària s’ha fet extensiva més enllà de les nostres fronteres, creant  un projecte de cooperació Internacional, de Terrassa Solidaria a Burquina Faso que consisteix en la  prevenció de la sida mitjantçant la formació, promoció i apoderament de la dona.

El proper dijous 14 a les 21:00, Rotari Club Terrassa organitza  un Concert de Nadal a l’esglèsia de Sant Pere en benefici d’ALBA. Escoltarem música per orgue de compositors catalans a càrrec de Jordi Figueres i cantarem Nadales sota la direcció d’en Joan Trullàs.
Us esperem!

Associació ALBA Terrassa • Al servei de les persones!
Plaça Doctor Robert, 1 - 08021 Terrassa
Tel: 93 731 48 45

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto