ESPERANT EL RESULTAT

ESPERANT EL RESULTAT

Al voltant del VIH (virus que provoca la SIDA) o VHC (Virus que provoca l’hepatitis C) giren molts prejudicis, estigmes, que faciliten l’aparició de pors a l’hora de realitzar-se la prova ràpida i que poden provocar moments d’estrès a qui creu que necessita fer-se-la.

La realització de la prova són vint minuts, poder 20 minuts d’angoixa, però és un temps on estàs acompanyat de personal preparat per a donar-te el resultat que sigui. Un temps on pots preguntar tots els dubtes que se’t han generat al voltant d’aquesta prova.

El resultat pot ser reactiu o no reactiu, és a dir, davant un resultat reactiu sempre se’t derivarà a l’especialista per a poder fer una analítica més precisa per confirmar o descartar un positiu; i en cas de que el resultat fos positiu iniciar el tractament el més aviat possible.

En cas de ser no reactiu es reforçarà el fet de modificar hàbits que siguin susceptibles de contagi, i si aquestes pràctiques de risc han sigut fa menys de 6 mesos es demanarà repetició de la prova, (període finestra).

 • Al servei de les persones!

Associació ALBA Terrassa
Plaça Doctor Robert, 1 - 08021 Terrassa
Tel: 93 731 48 45

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto