¿Com posar límits als nostres fills?

¿Com posar límits als nostres fills?

Marcar límits als nens implica que comprenguin i acceptin certes normes de conducta de cara a evitar perills, conèixer-se millor i poder conviure amb altres persones, sense renunciar a la seva pròpia identitat. Per posar límits i normes s'ha de tenir en compte al nen, és a dir, les seves capacitats segons l'edat i la situació familiar.

Els límits són fonamentals perquè els nens aprenguin fins on poden arribar amb les figures d'autoritat: pares, cuidadors, avis ... Ells desenvolupen la seva personalitat mentre assagen i comproven aquests límits. Les normes són la motllura en la qual el nen es mou per créixer i crear lliurement, mentre desenvolupa la seva autonomia, capacitats i habilitats socials. L'absència de límits té conseqüències negatives en els petits que creixen sense la sensació de seguretat necessària per a un desenvolupament òptim.

Si en voleu saber una mica més poseu-vos en contacte amb  l’Associació Alba. Properament farem unes sessions educatives adreçades a pares i mares de fills/es adolescents i joves preocupats per com abordar el tema de les drogues amb els seus fills i altres temes educatius i de convivència.

 • Al servei de les persones!

Associació ALBA Terrassa
Plaça Doctor Robert, 1 - 08021 Terrassa
Tel: 93 731 48 45

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto