XARXES SOCIALS I LA SEVA ADDICCIÓ

XARXES SOCIALS I LA SEVA ADDICCIÓ

L'ús de la tecnologia moderna en línia, com les xarxes socials i els videojocs s'han convertit en una àrea cada vegada més estudiada en l'última dècada. Encara que aquesta tecnologia està associada a molts atributs positius s'han plantejat preocupacions en relació a l'ús excessiu, en particular al potencial dels usuaris de convertir-se en addictes amb l'ús d'aquestes tecnologies.

La investigació també ha demostrat fortes associacions entre l'ús addictiu de la tecnologia i els trastorns psiquiàtrics comòrbids. Encara que qualsevol que tingui accés a Internet pot desenvolupar una addicció, hi ha factors que tendeixen a augmentar el risc. L'edat jove, no tenir relacions socials, els trastorns emocionals, com l'ansietat i la depressió, el Trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH), el trastorn obsessiu compulsiu (TOC) entre d'altres trastorns poden augmentar el risc de desenvolupar una addicció o si més no, són més vulnerables.

Encara que es requereixen més estudis per identificar millor els punts en comú entre la tecnologia i la seva addicció, és important ser conscients dels riscos que pugui comportar i fer PREVENCIÓ.

 No dubtis en demanar ajuda a la nostra Associació.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

 

 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto