Estil de vida dels adolescents (Part 2)

Estil de vida dels adolescents (Part 2)

Pel que fa a la taxa de sedentarisme, més de la meitat dels joves admet passar la major part del dia assegut, i un terç refereix mantenir una vida sedentària.

Els joves són el col·lectiu que registra un major consum de drogues, incloent tant drogues legals com il·legals. La droga més consumida és l'alcohol, seguit del tabac i el cànnabis.

Encara que l'edat mitjana d'inici en les relacions sexuals no ha variat significativament en l'última dècada, la prevalença de joves que han mantingut relacions sexuals ha augmentat notablement. Els hàbits sexuals de risc com la no utilització de mètodes de barrera i / o contraceptius tenen una prevalença moderadament elevada en els joves del nostre país.

Els accidents de trànsit són la causa de mort més freqüent en els joves, sobretot en el sexe masculí. Algunes de les conductes de risc més prevalents són l'ocupació del telèfon mòbil durant la conducció o el consum de drogues abans de conduir.

Les noves tecnologies ocupen un important temps en la vida diària dels joves. Cada vegada amb més freqüència causen signes de dependència i poden afectar les relacions socials, familiars o escolars.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

 

 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto