SOLIDARITAT

SOLIDARITAT

La solidaritat es pot definir com un sentiment de pertinença que crea lligams entre els seus membres, sobretot pel que fa a l’ajuda mútua.

La solidaritat és un valor que mou les persones a intentar compensar les injustícies socials afavorint els més pobres. Es canalitza sobretot a través de les accions de les ONG, voluntariat i similars.

A l’Associació la solidaritat entre dins de la nostre missió, en tots els àmbits i especialment, en cooperació internacional amb un projecte de Terrassa Solidaria, a Burquina Faso, que consisteix en la prevenció de la sida mitjançant la formació, promoció i apoderament de la dona.

A la nostre ciutat podem estar orgullosos de moltes coses, entre elles que és un del municipis que més aporta en cooperació internacional, en el ajut als mes necessitats, fent formació en els llocs d’origen, evitant que hagin d’emigrar, jugant-se la vida en viatges extrems on molts acaben ofegant les seves vides al cementiri del mediterrani. Las muertes de migrantes en el Mediterráneo constituyen un 60% del número total de las muertes de migrantes en todo el mundo, 4.866 personas, en 2017. (OIM).

Aquest divendres volem com cada any celebrar aquesta solidaritat amb tothom que vulgui venir al jazz a la fresca, a gaudir de bon Jazz, un altre valor de la ciutat de Terrassa.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

 

 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto