LA IMPORTÀNCIA D’ANALITZAR LES DROGUES

LA IMPORTÀNCIA D’ANALITZAR LES DROGUES

Les drogues que s’obtenen en el mercat negre poden presentar adulteració en la seva composició. És a dir, que afegeixen altres substàncies per obtenir més quantitat i així obtenir més benefici econòmic a qui la ven.

Normalment les substàncies s’adulteren amb altres substàncies que costen pocs diners i que no ocasionen danys a les persones. Però en algunes ocasions s’han trobat substàncies més perilloses, que el que feien era potenciar l’efecte d’aquelles substàncies adulterades, provocant efectes no desitjats o adversos i fins i tot alguna sobredosi. En alguns casos ni tan sols hi havia la substància que havien comprat.

De cara a reduir els efectes no desitjats és important analitzar el que comprem, per saber què és el que consumirem i que ens assessorin de quina és la millor manera de prendre’ns-ho; per així evitar augmentar els riscos de sobredosis o els “mals viatges”.

A continuació us deixem uns enllaços per a poder ampliar la informació:

http://www.pnsd.mscbs.gob.es/profesionales/sistemasAlerta/pdf/ALERTA_DERIVADOS_FENTANILO_CONSUMIDORES_HEROINA_29052018_def.pdf

http://drogues.gencat.cat/web/.content/minisite/drogues/noticies/actualitat/arxiu/EC_informes_cat_24.07.17.pdf

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

 

 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto