L’ADDICCIÓ A LES NOVES TECNOLOGIES

L’ADDICCIÓ A LES NOVES TECNOLOGIES

Les noves tecnologies són excel·lents perquè milloren la vida de les persones.

El problema sorgeix a partir de l'ús nociu que pot fer-se d'Internet, davant del qual els més joves són els més vulnerables, ja que es troben en ple procés de formació de la personalitat adulta i perquè, per als adolescents d'avui en dia, el terreny virtual té tanta realitat com les relacions presencials.

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) assenyala que una de cada quatre persones pateix trastorns de conducta vinculats amb les noves tecnologies. A Espanya, es calcula que entre un 6 i un 9 per cent dels usuaris habituals d'Internet podria haver desenvolupat algun comportament addictiu.

Les noves tecnologies representen per a l'adolescent una possibilitat de perdre's en un món de fantasia per fugir de la rutina quotidiana. Els canvis físics i psicològics que es viuen en l'adolescència converteixen al jove en una persona més vulnerable. L'entorn familiar també influeix en els hàbits que adquireix un nen. D'altra banda, en alguns casos, l'addicció a les tecnologies pot estar causada per un problema previ que té ha de ser detectat.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu alguna sugerència, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto