PATRONS DE CONSUM

PATRONS DE CONSUM

Les persones que consumeixen drogues ho fan per diferents raons i en situacions molt diverses.

En un principi el primer contacte amb les drogues es fa perquè es té curiositat per conèixer efectes, en moltes ocasions es tracta d’un consum experimental que no es repetirà o en tot cas es limitarà a algunes probes.

L’ús esporàdic de drogues sense freqüència ni intensitat fixes es tractaria d’un consum ocasional, on la persona ja coneix els efectes però fa un ús de tan en tan per a tornar a sentir els efectes, fent un ús recreatiu o social de les substàncies.

Quan el consum comença a agafar un patró de freqüència, estaríem parlant d’un consum habitual, on ja podrien aparèixer patrons d’us problemàtic de les drogues, on es podrien manifestar efectes negatius pel benestar del consumidor o desencadenar en una addicció.

Quan parlem de dependència el consumidor organitza la seva vida entorn al consum, són evidents les conseqüències adverses que això pot ocasionar a la persona, ja que suposa un deteriorament de la seva organització personal, juntament amb repercussions a nivell físic i mental.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu alguna sugerència, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto