LUDOPATIA I MITJANS DE COMUNICACIÓ

LUDOPATIA I MITJANS DE COMUNICACIÓ

El 45% dels anuncis de jocs i apostes en línea s’emeten en horari protegit, fet que suposa un risc per a que els joves despertin interès en aquesta manera de guanyar diners.

1 de cada 20 adolescentsconductes de risc en relació amb el joc i les apostes, i 4 de cada 10 persones amb problemes de ludopatia van començar a jugar abans de fer 18 anys.

El Consell Audiovisual (CAC) alerta de l’existència d’un creixement exponencial de vídeos a YouTube amb missatges com "Es pot viure de les apostes? Sí, es pot, per descomptat que es pot, però, com tot a la vida, a base de constància i esforç".

Per altra banda els operadors de jocs i apostes utilitzen tècniques per captar nous clients fent servir la presència de famosos, l’oferta de bons gratuïts i les mencions publicitàries per part dels mateixos narradors dels esdeveniments esportius.

Les dades exposades evidencien la necessitat que hi hagi un canvi legislatiu en aquest àmbit.

Des de l’Associació Alba volem destacar l’excel·lent iniciativa que impulsarà la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a no emetre cap publicitat d’apostes i jocs en línia a partir del 30 de juny.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu alguna sugerència, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto