EL NOSTRE REPTE: DIR NO A LES DROGUES.

EL NOSTRE REPTE: DIR NO A LES DROGUES.

Els mesos d'estiu principalment, són mesos en què se celebren gran quantitat de festes patronals. Aquestes festes són espais festius on preval la diversió, els moments compartits amb amistats i coneguts al voltant de la música i els balls, i també de diferents begudes, incloent-hi les alcohòliques. No obstant això, per a algunes persones, aquestes festes són interpretades com una crida al consum d'alcohol i altres drogues.

No obstant això, es important tenir algunes raons per dir NO a les drogues:

  • Pots viure al màxim la vida i divertir-te sense necessitat de recórrer a les drogues. Cap droga et fa divertir-te o gaudir més, aquesta capacitat està dins teu, no has de buscar-la fora.
  • La salut és el que ens ajuda a estar bé i gaudir, les drogues afecten la nostra salut, el consum de drogues ens exposen a malalties que poden ser mortals.
  • Cercar el teu camí, tenir llibertat per fer i decidir és fonamental. Per això has de saber que el consum de drogues et pot portar a una addicció que et obligarà encara que no vulguis a seguir consumint.
  • Sense drogues es gaudeix més, el descobriment de coses noves i de totes les capacitats es fa millor sense drogues.
  • Les drogues canvien a persones fins al punt que els converteixen en "tirats". És important que sàpigues que aquestes persones creien tenir dominada la seva dependència, només han estat conscients del mal que estaven quan han tocat fons

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu alguna sugerència, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto