RELACIONS DE PARELLA (I)

RELACIONS DE PARELLA (I)

Si es té parella... ¿cal estar sempre amb ell o amb ella? Què fer quan les coses no van bé o no van com s'espera? Les relacions de parella són una enorme font d'emocions. Si s’utilitzen de manera adequada, aquestes poden donar com a resultat grans satisfaccions.

Quan un adolescent, s'enamora, els pensaments sobre la persona estimada ocupen gran part del seu temps. Voleu estar al costat d'aquesta persona. Si això passa, millora l'autoestima i la seguretat en si mateix. Comencen a passar molt temps junts, a escriure’s sovint. Els agrada que l'altre es preocupi per ells. Senten que l'altre els entén millor que ningú. Per això tracten de no decebre'l. Es fan promeses.

No obstant això, la intensitat de les seves emocions sovint els sobrepassa. Les seves expectatives sobre l'amor no coincideixen amb la realitat. Apareixen dificultats a l'hora de repartir el temps entre els amics i aquesta persona. Sorgeix la desconfiança. La gelosia. Les creences errònies sobre el que l'altra persona hauria de fer. És probable que sorgeixi alguna falta de respecte, algun retret, pot ser que fins a alguna prohibició. En aquests casos s'incrementa el control sobre la parella. Potser fins acabin traient el pitjor de si mateixos.

Per aquest motiu és important adonar-se d’algunes senyals d’advertència, que explicarem més endavant.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu alguna sugerència, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto