PER QUÈ TENIM POR A SENTIR-NOS SOLS?

PER QUÈ TENIM POR A SENTIR-NOS SOLS?

La soledat és un sentiment que moltes vegades s'experimenta quan sorgeixen grans canvis en les nostres vides. En l'adolescència, i en altres etapes evolutives, és normal que puguem experimentar moments de soledat i canvis d'humor. Les raons per les quals els adolescents senten soledat poden derivar-se de múltiples factors; físics, psicològics i /o factors externs.

Sentir una certa sensació de solitud és una cosa perfectament normal. No obstant això, una cosa és sentir-nos sols de tant en tant i una altra és transformar la solitud en una forma de vida, voluntària o involuntàriament.

Quan passa això moltes vegades tendim a fer coses que no faríem per intentar evitar aquest sentiment, o fins i tot sentir-nos diferents, i és probable que anem seguint les línies que ens venen marcades, ens adaptem als grups en els quals ens hem d'integrar i solem imitar les pautes socialment acceptades. Se suposa que hem de seguir un determinat patró. Si en algun moment consideres que et trobes en un moment similar és interessant que puguem parar i reflexionar si el que estem fent és per nosaltres o per no sentir-nos diferents als altres.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu alguna sugerència, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto