L’OCUPACIÓ LABORAL EN PERFILS VULNERABLES (I)

L’OCUPACIÓ LABORAL EN PERFILS VULNERABLES (I)

L’ocupació és un dels mecanismes d’inclusió social més important. Una situació d’atur o de precarietat laboral pot suposar una reducció o pèrdua de xarxes de protecció social i una sèrie de problemes econòmics i psicosocials que poden afectar a l’individu i al seu entorn en diferents nivells de gravetat.

Les persones drogodependents formen part d’un dels col·lectius amb més dificultats per a la seva integració sociolaboral per múltiples causes, provocant que es quedin fora del sistema i produint-se un cercle del qual és difícil escapar, com més temps estàs parat més difícil és integrar-se de nou. La incorporació sociolaboral de les persones amb problemes de drogodependència depèn tan de factors interns com externs. I encara que hi ha programes d’inserció sociolaboral, les xifres de persones que troben una feina són més baixes del que haurien de ser.

Per aquest motiu cal tenir en compte, els factors que afavoreixen i els que dificulten la integració sociolaboral i que els publicarem en el proper estímul.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu alguna sugerència, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto