25N NO A LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA

25N NO A LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA

La violència sexual i basada en el gènere és la forma més extrema de la desigualtat global i sistèmica que pateixen les dones i les nenes. A tot el món, una de cada tres dones serà objecte de violència física o sexual en algun moment de la seva vida, en formes que van des de la violació i la violència domèstica fins a la intimidació i l'assetjament a la feina i a Internet.

Tots som responsables de prevenir i posar fi a la violència contra les dones i les nenes, començant per eliminar la cultura de discriminació que permet que aquesta violència continuï. Hem de destruir els estereotips de gènere i les actituds negatives, adoptar i aplicar lleis per prevenir i posar fi a la discriminació i l'explotació i fer front als comportaments violents quan els veiem. Hem de condemnar tots els actes de violència, establir la igualtat en els nostres llocs de treball i en les nostres llars, i canviar l'experiència quotidiana de les dones i les nenes.

Aquest Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra la Dona és una oportunitat perquè totes les persones renovin el seu compromís de prevenir i eradicar totes les formes de violència contra les dones i les nenes.

Des de L’Associació Alba, ens comprometem a ocupar-nos d'aquesta qüestió amb tota la serietat que mereix, no només en aquest Dia Internacional, sinó cada dia.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu alguna sugerència, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto