TEMPS LLIURE EN VACANCES

TEMPS LLIURE EN VACANCES

Aquestes setmanes les llums festives que alegren i adornen els carrers ens conviden a l'oci i ens anuncien que, de nou, arriba el Nadal. El que ens porta a plantejar-nos què podem fer en aquesta època de l'any per treballar amb els nostres fills per prevenir un mal ús de el temps lliure. Algunes de les reflexions són:

- Estructura familiar: davant d'un període de vacances, possiblement ple d'activitats i celebracions no vol dir que haguem d’anul·lar l'estructura de convivència familiar establerta. És recomanable adaptar-la a les circumstàncies per ajustar-la a la realitat, però no eliminar-la per complet.

- Oferir alternatives d'oci saludable: dins de les limitacions particulars de cada cas, podem intentar obrir un ampli ventall de possibilitats d'activitats que no suposin utilitzar el telèfon mòbil, les xarxes socials, els videojocs i internet.

- Ensenyar a gestionar el temps lliure i aprofitar-lo: és possible que arribat el moment de disposar de l'ansiosa llibertat de les vacances, aquestes puguin convertir-se en un infern d'avorriment constant si no sabem gestionar aquest temps de forma adequada. Apostem per aprofitar de manera òptima les possibilitats que ens brinda tenir més temps disponible i treure-li el màxim rendiment.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu alguna sugerència, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

 

 

 

 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto