CONSELLS PER A ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS

CONSELLS PER A ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS

Els obstacles són aquestes coses espantoses que veus quan apartes els ulls de la teva meta. Per créixer personalment necessites fixar-te un objectiu, dissenyar la millor estratègia per assolir-la i concentrar-te en ella. Aquest és el pas previ a qualsevol acció i en el qual s'ha d'invertir tot el temps que sigui necessari.

Un cop hagis definit la teva meta i com aconseguir-la, arriba el moment de passar a l'acció abandonant la teva zona de confort. Algunes de les principals eines psicològiques que has de dominar per aconseguir l'èxit són les següents:

  • Evitar els pensaments negatius: És fonamental mantenir una actitud positiva. Has de vigilar els teus pensaments i, quan comencis a projectar una vella pel·lícula tòxica, tallar d'arrel aquests pensaments negatius.
  • Competir només contra un mateix: Les competències tòxiques amb els altres desgasten. Concentra't en la teva meta i en la teva forma d'aconseguir-la.
  • Posar-te petits reptes: De la mateixa manera que fallar un penal deixa una empremta negativa, superar petits reptes deixa empremtes positives que reforçaran els teus passos cap a l'èxit.
  • Ser constant: No pots rendir-te a la mandra o el desànim, has d’avançar cap a la teva meta amb la regularitat més gran possible. Si cada dia et mentalitzes per assolir els teus objectius, aquesta actitud passarà a formar part de la teva personalitat.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto