DESCONNECTA’T DE LA CIGARRETA, ENDOLLA’T A LA VIDA.

DESCONNECTA’T DE LA CIGARRETA, ENDOLLA’T A LA VIDA.

 El 31 de maig és el dia mundial sense tabac, és per aquest motiu que fa anys que es va organitzant la setmana sense fum, el lema d'aquest any 2020 és desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida.

És sabut que el tabac provoca diferents problemàtiques respiratòries, com asma, càncer de pulmó, bronquitis... i fa a les persones fumadores més sensibles de patir el coronavirus.

El fum del tabac (tant del tabac convencional com de les cigarretes electròniques) és més dens i si la persona fumadora està contagiada, pot transmetre el virus a través del fum, és per això que les persones diagnosticades de COVID-19 en el cas que fumessin ho haurien de fer sense la presència de persones.

Si ets fumador, ara és un bon moment per a deixar-ho. Des del gener la medicació per deixar de fumar està inclosa a la seguretat social, demana cita al teu CAP.

Et deixem aquesta guia per deixar de fumar en 4 passos:

http://gestor.papsf.cat/_Adm3/upload/docs/ITEMDOC_4527.pdf (català)

http://gestor.papsf.cat/_Adm3/upload/docs/ITEMDOC_4646.pdf (castellà)

Des del Comitè Organitzador de la Setmana Sense Fum ens demanen que fins al 25 de maig fem la màxima difusió possible de l’enquesta  https://forms.gle/FuwpiZWBDa7Emo2s6

Amb l’enquesta volen conèixer com va evolucionant el consum de tabac i l‘opinió de la població en general en temes d’actualitat sobre tabaquisme, com és ara la COVID19. Amb la informació recollida es realitzarà, com cada any, l’informe que es fa públic en una nota de premsa al voltant del 31 de maig.

A l’enquesta  pot participar qualsevol persona de 15 anys o més.  Hi ha preguntes específiques per a joves (15-25 anys) i per adults (majors de 25 anys). Es tarda aproximadament uns 5 minuts.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto