PROGRAMA DISPENSACIÓ HEROÏNA

PROGRAMA DISPENSACIÓ HEROÏNA

A causa de la situació sense precedents que estem vivint, s'ha generat una situació en el mercat de les drogues on ha provocat que l'accés a elles i la qualitat d'aquestes es vegi disminuïda. És per això que diferents entitats que treballem amb persones que usen drogues, apostem per a la implementació del Programa de Dispensació d'Heroïna en l'àmbit sanitari.

Aquest programa ja s’ha portat a terme en diferents països amb èxit, com ara a Canada, Suïssa, Anglaterra, Països Baixos, Alemanya i fins i tot a Espanya al 2001 a Granada.

Aquest programa consisteix a dispensar heroïna de manera controlada i des de centres específics, sigui en forma inhalada, oral o injectable, en comptes de tractar-los amb un substitutiu com seria la metadona o el Buprenorfina. Els beneficis d'aquest programa s'han vist en els diferents llocs on s'ha dut a terme, els usuaris/es han fet més adhesió al tractament i disminució del consum.

Us adjuntem la petició per establir d’urgència un programa de dispensació d’heroïna davant la crisi del covid-19 on hi ha el manifest que hem signat les entitats que treballem en l’àmbit de les drogodependències.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto