SUPORT. DON’T PUNISH

SUPORT. DON’T PUNISH

Dóna Suport. No castiguis, és una campanya d’abast global,  que promou les accions que van encaminades a promoure la reducció de danys,  les polítiques que prioritzen la salut pública i els drets humans.

Aquesta campanya culmina amb el Dia d’Acció Global, el 26 de juny, data que coincideix amb el dia internacional de la Lluita contra l’Ús Indegut i el Tràfic Il·lícit de Drogues, aquesta última utilitzada pels governs per a posar-se medalles pel que fa a la lluita contra les drogues, normalment a partir d’un punt de vista molt repressiu.

I és per això que va sorgir aquesta iniciativa, ja que en aquesta lluita contra la Droga els que surten més perjudicats són els consumidors amb penes i multes abusives pel simple fet de ser persones que fan ús de drogues.

Els missatges que es volen transmetre en aquesta jornada són en relació:

  • A la reforma del sistema de control de drogues
  • Que no es penalitzin a les persones que fan ús de d’aquestes i se’ls hi apliqui penes desproporcionades, la pena de mort mai s’hauria d’imposar per delictes de drogues
  • La política de drogues s’hauria de centrar en la salut, el benestar i la reducció de danys, així com disposar d’un finançament adequat per poder donar resposta.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto