DESESCALADA I FESTA

DESESCALADA I FESTA

Ja ha arribat la tan desitjada nova realitat, amb ella tenim llibertat de moviment, és temps de retrobades, anar a la platja, a la muntanya, i fins i tot pot ser que feu alguna festa amb els i les col·legues.

Ara és temps de seguir divertint-se, però haurem d'aplicar noves rutines, en sortir de casa, haurem de comprovar si hem agafat les claus, el mòbil i el nostre nou accessori: la mascareta.

És important saber que el virus es transmet per la saliva, i és per això que heu d'intentar no compartir ni gots ni ampolles ni cigarretes. Quan quedeu amb els i les amigues intenteu que cada una tingui el seu got i si heu de compartir cigarretes, utilitzeu un filtre unipersonal (siguin d'un sol ús o reutilitzables).

Filtre d’un sol úsA causa del temps que hem estat a casa confinades, és possible que no tinguem el mateix "aguante" amb les drogues, és per això que quan anem a alguna festa no ens deixem emportar per les ganes acumulades i vigilem la quantitat i la intensitat amb la qual consumim alcohol i porros.

Hem de tenir clar que el virus encara està entre nosaltres i ens hem de protegir d'ell aplicant les mesures que ja fa mesos que anem fent, rentat de mans regular, mantenir la distancia entre els amics i amigues.

Si t'importa la vida humana, si us plau  #PortaMascareta i anima els que t'envolten a fer-ho. ♥ ️ #wearadamnmask #Masks4All #Covid_19 #prevenció #prevention_from_covid19 #MascarillasParaTodos #usacubrebocas

 Associació ALBA

 

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto