LEGAL- IL•LEGAL

LEGAL- IL•LEGAL

En la majoria dels casos no hi ha cap base científica per prohibir unes drogues i no d'altres. L'alcohol i el tabac són legals més que res per qüestions històriques, culturals, polítiques i econòmiques, però poden ser igual o més perjudicials que la majoria de les drogues il·legals.

En el cas dels psicofàrmacs la seva legalitat es deu principalment a qüestions mèdiques però consumits de forma inadequada o abusiva poden ser igual de nocius que qualsevol droga.

És delicte cultivar, elaborar, traficar, promoure, afavorir o facilitar d'alguna manera el consum de drogues il·legals. També tenir drogues destinades al tràfic o a promoure'n el consum, ja que això és un delicte contra la salut pública.

Consumir drogues legals o il·legals no és delicte perquè no es pot obligar a ningú que porti una vida sana, ni se'l pot condemnar per posar en perill la seva pròpia salut. És a dir, mentre no afecti els altres es respecta el dret de cadascú a consumir drogues.

A banda de tota aquesta terminologia, el que és ben cert, és que tens la teva salut i el teu futur a les teves mans: CUIDA'T.

 

 Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto