Programa Incorpora: Solució per la Inserció i la Reinserció Laboral

Programa Incorpora: Solució per la Inserció i la Reinserció Laboral

Aquest any 2020, degut a la COVID, ha sigut un any molt dur en el sector laboral: ERTOS, Fi de contractes, por a noves contractacions per part de l’empresari, tancament d’empreses, molta dificultat a l’hora de trobar feina, contractes d’obra i servei per períodes molt curts, acomiadament de molts treballadors per no poder afrontar les despeses empresarials...

Però, gràcies al Programa Incorpora de l’Associació Alba, moltes persones inscrites a la borsa de feina han pogut veure la llum en aquest túnel tan fosc on hem viscut aquest any. I et preguntaràs, perquè?

  • Perquè han trobat ràpidament vàries oportunitats laborals i han aconseguit trobar feina d’una forma còmoda, ràpida i senzilla. Feines estables, indefinides, de llarga durada i amb bones condicions econòmiques.
  • Perquè hem reubicat laboralment a moltes persones dels sectors més afectats laboralment per la pandèmia de la COVID en els sectors laborals més demandats actualment gràcies a la FORMACIÓ DE RECICLATGE impartida pel Programa Incorpora i a les pràctiques realitzades en els sectors laborals on actualment hi ha més demanda.
  • Perquè tot i la dificultat que es viu actualment , moltes persones en situació de risc d’exclusió social per deshabituació per drogodependència, per ser aturats de llarga durada, per tenir una discapacitat, per manca de competències i habilitats informàtiques per cercar feina...gràcies al Programa Incorpora de l’Associació Alba, han trobat feina i han millorat la seva situació socioeconòmicolaboral.

 A la web que mostrem a continuació podràs observar què és i com et pots inscriure al Programa Incorpora de l’Associació Alba:

Recorda: Si busques feina el Programa Incorpora de l’Associació Alba et pot ajudar en aquest procés.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto