ACTIVITAT FÍSICA

ACTIVITAT FÍSICA

 

El 6 d'abril se celebra el dia mundial de l'activitat física, amb aquest dia es vol donar èmfasi a la importància que té l'activitat física en el dia a dia de les persones i s'ha demostrat que en el procés de recuperació de les persones amb consum problemàtic de drogues, és una part important del tractament.

La realització d'algun esport o el fet de portar una vida activa ens aporta, entre altres coses, la segregació d'endorfines, les quals estan molt vinculades amb la sensació de benestar. L'exercici físic regular i controlat és una pràctica que permet disminuir el nivell d'ansietat i produeix una millora en l'estat d'ànim.

Hi ha un esport per a cada persona, i quan pensem a fer exercici ens hauríem de plantejar si aquell tipus d'esport és adient per la nostra condició física i per la nostra butxaca, quant temps li podríem dedicar i marcar uns dies concrets per a realitzar-la per tal d'iniciar una rutina nova.

És molt important la constància i anar pujant la intensitat de mica en mica, ja que facilitarà que no ens lesionem i que no tinguem tanta frustració per no poder assolir objectius que no estan al nostre abast.

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto