EL NOSTRE PLANETA, LA NOSTRA SALUT

EL NOSTRE PLANETA, LA NOSTRA SALUT

 

El 7 d’Abril de 2022 se celebra el dia mundial de la salut, una data promoguda per la OMS per a sensibilitzar sobre temes que estan relacionats amb la salut i les persones. Aquest any volen fer èmfasi en la interconnexió que existeix entre el planeta i la nostra salut.

La Crisi Climàtica a la qual ens enfrontem, està produïda per l’ús que fem dels recursos que tenim a l’abast (tan a nivell individual, com a nivell de les polítiques que es generen al voltant d’aquesta situació).

En l’àmbit de les drogues s’està produint una desforestació en els països on es realitza cultiu il·lícit de cocaïna, aquesta desforestació ve donada per la política de drogues que hi ha allà que va destinada a destruir els cultius amb pesticides, provocant una “contaminació” dels boscos adjacents, i fent que els cultivadors canviïn de lloc i creixi la desforestació dels boscos.

Una legalització del cultiu poder suposaria un control d’aquesta i una gestió menys perjudicial pel planeta. En el document EL IMPACTO DE LAS POLÍTICAS DE DROGAS EN EL MEDIO AMBIENTE podeu aprofundir en aquest tema.

 

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto