PORROS I JOVES

PORROS I JOVES

Diferents estudis confirmen que el cànnabis és una de les drogues més consumides pels joves d’entre 14 i 18 anys. Fumar porros pot formar part de la necessitat d’experimentar d’alguns dels nostres fills. Encara que nos ens agradi molts adolescents no veuen estrany que es fumin porros, per aquest motiu pot acabar sent un consum habitual. Quan l’ús de la substància s’incorpora en els hàbits de vida, pot afectar les relacions socials, el rendiment escolar i  la família.

No hi ha receptes màgiques que infal·liblement ens ajudin a saber què hem de fer i què no hem de fer, tot i així hi ha certes coses que ens permeten identificar millor una situació de risc. És important que els pares tinguin eines i indicadors clars que els ajudin a detectar un possible consum de porros.

Si en voleu saber una mica més a l’Associació Alba el proper mes d'abril iniciem unes sessions educatives adreçades a pares i mares de fills/es adolescents i joves  preocupats per com abordar el tema de les drogues amb els seus fills i altres temes educatius i de convivència. Podreu saber una mica més si us adreceu al ajuntament de Terrassa o truqueu a l’Associació Alba.

No dubtis en demanar ajuda a la nostra Associació

 

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

 

 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto