I QUAN S'ACABI L'EMERGÈNCIA SANITÀRIA?

I QUAN S'ACABI L'EMERGÈNCIA SANITÀRIA?

Després de gairebé un mes de confinament a causa de la pandèmia produïda pel coronavirus ningú té clar el que passarà quan s'acabi l'emergència sanitària però sí que podem fer-nos algunes preguntes. Com de greu serà l'afectació econòmica? Com afrontarem la seva recuperació? Amb quines mesures?

La pandèmia està afectant a tothom per igual, aquesta vegada no és "només" una qüestió de classes socials, però està afectant amb més virulència aquelles persones amb una situació de risc social i/o amb patologies prèvies. És per aquest motiu, que des de serveis socials i les entitats del tercer sector tenim molt a dir, i es preveu molta feina, com oferir suport i assistència als col·lectius amb especials dificultats:

  • persones que no podien accedir al mercat laboral ordinari i feien feines submergides, ara no tenen cap font d'ingressos i no poden accedir a ajuts de l'estat i ara es troben en situació de pobresa.
  • persones grans que viuen soles amb manca de suport familiar i necessiten ajut per realitzar compres, àpats i higiene.
  • Un dels altres col·lectius vulnerables són els discapacitats físics, intel·lectuals, mentals i/o amb problemes d'addiccions, que a causa de les seves patologies els costa dur a terme el confinament.

Al nostre centre hem adaptat tots els serveis sociosanitaris, des del Centre de Dia a la Unitat de Crisi, a les mesures de seguretat per poder seguir oferint la millor atenció presencial i també telemàtica. Fem seguiment intensiu a tots aquells usuaris sense suport familiar i que estan passant el confinament amb solitud. També hem reforçat el servei de menjador i lots d'aliments per pal·liar les necessitats socials de la ciutat.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto