PERSONES SENSE LLAR

PERSONES SENSE LLAR

 

Durant aquest període de confinament tenim molt clar quines són les mesures de seguretat i de prevenció per no contagiar-nos ni contagiar als altres. Què passa, però, si no tens un dispositiu des d’on llegir aquesta informació, una aixeta amb aigua corrent per desinfectar-te les mans o ni tan sols una residència on restar segur i protegit?

La declaració de l’estat d’alarma i les consegüents restriccions estan dificultant, encara més si cap, la realitat de les persones sense llar. La vulnerabilitat està present sempre, però el risc durant aquests dies és molt elevat. A més de no poder complir amb el confinament a casa, moltes vegades tampoc poden seguir les recomanacions d’higiene.

Alguns dels centres socials als quals acudien han hagut de tancar o reduir la seva activitat. Moltes d’aquestes persones, a més, presenten patologies duals, problemes d'addiccions i salut mental; malalties cròniques, una incidència més elevada de les malalties infeccioses i, per tant, un major risc d’emmalaltir.

Per aquest motiu és important conscienciar-se de la importància de complir la normativa així com de donar suport i avisar als serveis d’emergència si creiem que algú està en una situació de vulnerabilitat.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto