TORNADA A LA "NOVA NORMALITAT"

TORNADA A LA "NOVA NORMALITAT"

Els nostres hàbits i rutines s'han vist afectats significativament, tant els individuals com els de grup. Hem de reiniciar les nostres activitats de manera progressiva, sobretot aquelles que poden implicar un esforç físic, ja que tot i que hem pogut fer alguna activitat física durant el confinament i l'inici del desconfinament, la nostra rutina diària ha sigut molt més sedentària.

És possible que a partir del confinament haguem reprès o tinguem alguna nova activitat o hàbit que ens aporta quelcom positiu, podem aprofitar per establir-ho a les nostres rutines diàries.

Després de tantes setmanes confinats a casa, l'opció de retrobar-nos és molt temptadora. És per això que tot i la necessitat de veure'ns i trobar-nos ha de ser sempre respectant les mesures establertes (mascareta, distància de seguretat...).

A l'accedir als establiments o als serveis on abans hi anàvem haurem de respectar la normativa actual, és important, en cas de dubte preguntar, ja que tots els establiments no han de prendre les mateixes mesures higièniques. I en cas de no saber que es pot fer i el que no s'hauria de consultar les webs i xarxes de les administracions públiques (Ajuntament, Generalitat, Govern...).

Tot i que el nombre de casos detectats s'ha reduït significativament i està permetent el desconfinament, hem de continuar prenent totes les mesures que tenim a l'abast i no relaxar-nos. En aquest cas, la salut és una tasca col·lectiva on tothom suma!

Ajuntament de Terrassa – Coronaviurs

Desconfinament progressiu

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto