ESTIL DE VIDA SALUDABLE

ESTIL DE VIDA SALUDABLE

L’estil de vida és la manera amb la qual cadascú de nosaltres organitzem la vida quotidiana: el què mengem, quantes hores dormim, en què ocupem el temps lliure, com ens relacionem…

Aquests hàbits els anem adquirint de ben petits i petites. És molt important educar en l’exemple, els infants aprenen del que fan els adults, d’aquesta manera aquests tindran més eines per a poder afrontar les situacions que se’ls hi presenten de manera resolutiva.

Aquestes són algunes actituds que fomenten estils de vida saludable:

  • És important mantenir una actitud de diàleg constant amb ells i elles, escoltar les seves opinions, les seves inquietuds, escoltar els seus problemes per petits que ens semblin.
  • Tractar els temes que surtin amb normalitat, com una qüestió més, oberts al diàleg, transmetent una informació objectiva, per això també és important tenir una bona informació.
  • S’han de proporcionar unes normes i pautes de comportament i uns límits clars i constants.
  • És necessari transmetre valors com la salut, la responsabilitat dels seus actes, l’esforç per arribar a les metes que es proposin...
  • Hem de potenciar la seva autoestima, ajudar-los a estimar-se i a respectar-se a si mateixos, acceptar-se tal com són, valorant els seus èxits i esforços i no només ressaltant les seves limitacions o els seus errors.

Associació ALBA

T. 93 731 48 45 

info@aalba.org

Pl. Doctor Robert, 1 • 08221 Terrassa (veure mapa)

Si teniu algun suggeriment, pregunta o tema a consultar, envieu-nos un correu i farem un Estímul.

Inicieu sessió per enviar comentaris
Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto